Мер Борисполя закликав мешканців виїхати з міста (ВІДЕО)

Подробиці — у відеозверненні

Мешканцям Борисполя та переселенцям, які перебувають у місті, потрібно виїхати заради власної безпеки. Про ситуацію Бориспільський міський голова Володимир Борисенко розповів у відеозверненні, передають "Коментарі".

За його словами, з Борисполя майже щоденно відправляють місцевих мешканців на західну Україну. Організувати виїзд допомагає call-центр, куди можна звернутися за телефоном: (050) 656-73-17.

"Як показує практика міст, де зараз тривають бої, чим менше цивільного населення знаходиться в місті, тим легше працювати Збройним Силам України. Нагальної потреби перебувати зараз в місті немає. Бої точаться вже навколо. Я звертаюсь до цивільного населення — будьте розумними та зверніться до call-центру, щоб по можливості виїхати з міста", — сказав Борисенко.

З Борисполя можна виїхати колонами на власному автотранспорті, або автобусами, які організовує місцева влада. "Хто не має можливості, вивеземо. Хто має можливість — організовано в колонах своїми автомобілями можете виїхати", — додав Бориспільський міський голова.

Під час дії посиленої комендантської години виїхати з Борисполя неможливо. Про це мер міста попереджав мешканців раніше, щоб бажаючі планували виїзд заздалегідь. Посилена комендантська година діє відсьогодні з 20:00 до 7:00 23 березня. У цей час мешканці повинні залишатися вдома, не працюють магазини, аптеки та транспорт. Перебування на вулиці дозволене лише при наявності спецпропусків або щоб дістатися укриття під час повітряної тривоги.

Повне звернення мера Борисполя Володимира Борисенка щодо ситуації в місті дивіться на відео. 

Читайте также