Українські військові знищили колони окупантів під Києвом (ВІДЕО)

Ворог втратив бронетехніку та техніку для прикриття військ

На Київщині російські окупанти продовжують зазнавати втрат, намагаючись прорватися до Києва. Про це повідомили у Міністерстві оборони України, передають "Коментарі".

За даними відомства, Збройні Сили України знищили ворожу техніку російських загарбників, які не полишають спроб прорватися в напрямку Києва. "Ще одну групу рашистів, бажаючих потрапити до Києва на БТР, українські бійці зупинили назавжди", — йдеться у повідомленні Міноборони України.

Окрім того, ворог втратив частину сучасного мобільного комплексу "Краснуха-4", який є дуже цінним для армії загарбників, зазначають в ЗСУ. Ця техніка призначена для прикриття військ та великих територій від радіолокаційного виявлення, а також для протидії літакам-розвідникам та безпілотникам.

Десантно-штурмові війська ЗСУ щодня активно просуваються вперед, професійно знищуючи російських окупантів. Зокрема, в районі села Макарів Київської області протитанковими мобільними розрахунками ДШВ успішно знищили з ПРК “Стугна-П” декілька одиниць бронетехніки противника.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися