Безкоштовний ресторан для пенсіонерів відкривається на Печерську

Заклад почне приймати гостей з 28 березня

В центрі Києва відкривається черговий ресторан "Паляниця", де люди похилого віку можуть безкоштовно отримати гарячі обіди. Про це повідомив ресторатор Алекс Купер, передають "Коментарі".

Перший безкоштовний заклад харчування для літніх людей під назвою "Паляниця" відкрився у Києві 19 березня на базі ресторану "Чорноморка". Він працює на вулиці Великій Васильківській, 49а. Згодом розпочали роботу нові аналогічні заклади з безкоштовним харчуваннямУсі ресторани "Паляниця" відкривають у приміщеннях закладів мережі ресторанів "Чорноморка". Тут люди похилого віку зможуть отримати гарячі обіди. Пенсіонерів безкоштовно годують щодня з 12:00 до 15:00. Їжу можна взяти з собою або поїсти всередині.

Черговий ресторан "Паляниця" прийме перших гостей в понеділок, 28 березня. Заклад відкриють на базі ресторану "Шалом" (Shalom) на вулиці Мазепи, 5, поблизу станції метро "Арсенальна".

"Шалом! Завтра відкривається нова "Паляниця". Як завжди потрібні волонтери які допоможуть розказати стареньким району", — анонсував відкриття чергового благодійного закладу ресторатор Алекс Купер.

picture

У Києві працюють ще п’ять ресторанів під назвою "Паляниця" за наступними адресами:

— вулиця Раїси Окіпної, 8 (Лівобережна, приміщення закладу "Китайка");

— вулиця Ярославська, 5/2 (Поділ);

— вулиця Княжий Затон, 16–Д (Осокорки);

— проспект Науки, 8 (Деміївка);

— вулиця Велика Васильківська, 49а.

До благодійної ініціативи також доєднався заклад на Подолі. У Києві почали безкоштовно годувати пенсіонерів у барі KVSK. Відвідати його можна за адресою: вулиця Костянтинівська, 37–А.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися