У Києві 12-13 грудня будуть незначні обмеження дорожнього руху

У Києві виникнуть незначні обмеження дорожнього руху, через приїзд іноземної делегації

12-13 грудня у зв’язку з візитами в Україну Прем’єр-міністра Грузії Георгія Гахарія та Прем’єр-міністра Республіки Молдова Іона Кіку можливі тимчасові незначні обмеження дорожнього руху в Києві на окремих ділянках вулиць Голосіївського, Дарницького, Дніпровського, Печерського, Подільського, Шевченківського районів, а також на Бориспільському шосе.

Відповідно до Закону України "Про державну охорону органів державної влади України та посадових осіб" іноземна делегація буде забезпечуватися безпекою від державної охорони України.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Києві перекриють залізничний переїзд на проспекті Науки. У Києві три ночі поспіль перекриватимуть залізничний переїзд на проспекті Науки (поруч зі Столичним шосе). Зазначається, що рух переїздом перекриватимуть 18, 19, 20 грудня з 20:00 до 8:00 через ремонт переїзду "Укрзалізницею".Роботи виконуватиме київська дистанція колії Південно-Західної залізниці. Заплановано замінити переїзний настил та оновити асфальтове покриття.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися