У Києві прибрали майже півтисячі незаконних «наливайок», кіосків, гаражів

За серпень демонтували незаконні споруди які заважали киянам

За серпень 2020 року в столиці демонтували 492 незаконних елементів доброустрою. Про це повідомили у комунальному підприємстві "Київблагоустрій".

Через відсутність проектно-дозвільної документації знищили кіоски, засоби пересувної торгівлі, торгові клітини, паркани тощо.

"До того ж більшість незаконно встановлених тимчасових споруд ще й створювали незручності для городян, оскільки були розміщені прямо посеред пішохідних зон або на зупинках громадського транспорту. Крім цього, залишали після себе купи сміття, не маючи договорів на його вивіз ", - прокоментував т.в.о. директора КП" Київблагоустрій "Микола Бойко.

Він зазначив, що демонтажні бригади комунального підприємства працюють в межах виробничих можливостей, але в першу чергу демонтують незаконні тимчасові споруди, які заважають киянам.

"Окрема розмова - так звані" наливайки ". Відповідно до п. 1 рішення Київради № 237/237 від 17 березня 2016 року продажі алкогольних напоїв у тимчасових спорудах заборонено. Власників, які ігнорують заборону, чекає ануляція документів і демонтаж тимчасових споруд", - нагадав Микола Бойко.

На фото видно в яких районах прибирали МАФи та скільки їх було.

L2I_5nA14KlOlC4u9khOf4CnK.png

Раніше "Коментарі" розповіли про адвоката і суддю, які разом з аферистами вкрали у громади нерухомість на сотні мільйонів.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися