Значні сили окупантів ще залишаються під Києвом, — військова адміністрація

Оперативна ситуація щодо оборони столиці

Попри те, що ворожі війська відступають, ситуація довкола Києва досі залишається складною, але контрольованою. Про це розповів керівник Київської міської військової адміністрації Микола Жирнов, передають "Коментарі".

Російські окупанти не досягли мети на жодному з стратегічних напрямках, зазнали значних втрат та не можуть проводити наступ на Київ, зазначив Жирнов.

"Змінивши пріоритети та оцінивши боєздатність своїх військ і готовність Києва до оборони, здійснює перегрупування своїх військ на Донецький напрямок. На даний час противник відвів від столиці близько 20% своїх підрозділів. Тому значна частина його підрозділів залишається під Києвом", — заявив керівник військової адміністрації столиці.

Росіяни не просто відходить, а відступають під натиском Збройних Сил України та несе значні втрати, наголосив голова Київської міської військової адміністрації. "При цьому противник продовжує наносити ракетні удари по позиціям наших військ та інфраструктурі міста. Тому небезпека для населення залишається", — підсумував Жирнов.

У Києві триває укріплення блокпостів та зведення фортифікаційних споруд. Продовжується боротьба з диверсантами.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися