Села Київщини усіяні розтрощеною ворожою технікою (ВІДЕО)

Звільнені від окупантів населенні пункти зараз зачищають від мін

У Броварському районі Київської області село Лук’янівка усіяне розтрощеною ворожою технікою. Днями населений пункт, який звільнили від російських окупантів одним з перших під час контрнаступу ЗСУ, відвідав керівник поліції регіону Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

"Фактично вибитий ворог, багато дуже знищено живої сили противника, а також знищено багато одиниць техніки, танків, бронетранспортерів. Це говорить про те, що військова підготовка і ефективність діяльності наших Збройних Сил, сил територіальної оборони на найвищому рівні", — прокоментував Нєбитов.

Керівник поліції Київської області показав, як виглядає знищена ворожа техніка та місця, де окупанти намагалися окопатися у селі Лук’янівка. Тут росіяни намагалися чинити опір українським військовим, але були знищені. "Ми бачимо, що тут було пряме влучання. Тобто наші танкісти відпрацювали на відмінно", — зазначив начальник поліції Київщини.

У звільнених населених пунктах Київщини багато нерозірваних снарядів, територія замінована. Наразі тут працюють вибухотехніки, щоб зачистити села від вибухонебезпечних предметів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися