У військовій адміністрації розповіли про ситуацію на Київщині

Разом з розмінуванням проводять фіксацію наслідків бойових дій

У звільнених від російських окупантів населених пунктах Київщини проводять зачистку, розмінування, доставляють гуманітарну допомогу. Про ситуацію в громадах станом на 4 квітня розповіли у Київській обласній військовій адміністрації, передають "Коментарі".

Лише протягом доби на території Київщини виявили 4886 вибухонебезпечних предметів. В регіоні розпочала роботу спеціальна обласна моніторингова група, що фіксує наслідки агресії Росії та знищення цивільної інфраструктури. Відновлювати об’єкти критичної інфраструктури комунальники розпочнуть після закінчення зачистки та розмінування. В усіх громадах ситуація контрольована.

На території Бориспільського, Білоцерківського, Обухівського та Фастівського районів налагодили дистанційний освітній процес. В цих районах триває робота з прийому, зберігання та направлення гуманітарних вантажів. Аграрні підприємства проводять весняно-польові роботи.

У Бучанському районі намагаються відновити зв'язок, газо- та електропостачання, приймають гуманітарну допомогу. У Броварському районі провели оцінку пошкодження магістрального газопроводу "Дашава – Київ – Брянськ", що проходить по селищу Залісся. Після ремонтних робіт відновлять газопостачання.

Ситуація у Вишгородському районі залишається напруженою, але контрольованою. Триває укріплення обороноздатності. Влада намагається нормалізувати ситуацію в Іванківській, Димерській та Поліській громадах, де зафіксована гуманітарна катастрофа. Потребу у продуктах, ліках та пальному має також місто Славутич.

Нагадаємо, у Броварському районі Київської області до Великодимерської громади, звільненої нещодавно від російських окупантів, доставили значний гуманітарний вантаж.

Джерело: https://t.me/kyivoda/2946


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Сергей Киселев

4 квітня 2022, 15:16

Хочу выразить огромнейшую благодарность и нижайший поклон нашим Вооруженным Силам за самый дорогой подарок,который я получил к 65-летию Дня своего рождения 4 апреля - освобождению Киевской области от вражеской нечисти - злобной и наиомерзительнейшей орды. ВЕЧНАЯ ПАМЯТЬ И СЛАВА НАШИМ ГЕРОЯМ!!!! Житель г. Киева Киселев Сергей Иванович

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися