У Києві затримали диверсантів з маячками для ракетних ударів

Як у столиці триває боротьба з ДРГ

У Києві лише за минулі дві доби виявили 16 диверсійно-розвідувальних груп, які залишили російські окупанти після відступу з регіону. Про це заявив заступник начальника штабу Командування Сухопутними військами ЗСУ Олександр Грузевич, передають "Коментарі".

"Противник, покидаючи область, залишив ДРГ. Наприклад, вчора ми провели зачистку одного району, спіймали одну групу, і виявили жменю датчиків, по яким наводяться ракети", — сказав Грузевич.

Заступник начальника штабу Командування Сухопутними військами ЗСУ наголосив, що у Києві зберігається висока загроза ракетних ударів та закликав не нехтувати сигналами повітряної тривоги. Окрім того, з міркувань безпеки у столиці не будуть прибирати блокпости.

"По Києву будемо розширяти проїжджі частини доріг, але блокпости будуть залишатись. Пропускний режим залишиться", — повідомив Грузевич.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що за даними українських військових російські війська спробують взяти під контроль Донецьку та Луганську області, а після цього — знову піти у наступ на Київ



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися