У Києві відкриють оновлену станцію міської електрички (ФОТО)

Зупинка була закритою понад десять років

У Києві розпочали ремонт станції міської електрички "Русанівка", яка не працювала з 2011 року. Про це повідомили в компанії "Укрзалізниця", передають "Коментарі".

За даними підприємства, задля реінкарнації проєкту кільцевої електрички у столиці представники "Укрзалізниці" швидко знайшли порозуміння з владою Києва і за схвалення міського голови стали до роботи.

"Для масивів Русанівка, Березняки, Соцмісто та цілої низки ЖК навколо станція суттєво полегшить щоденну логістику та розвантажить розв'язки на проспекті Соборності", — заявили в "Укрзалізниці".

Точну дату відкриття станції "Русанівка" не називають, але у перевізника заявили, що мармурових павільйонів не буде, тож завершити необхідні укріплювальні роботи обіцяють вже у квітні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що придбати квитки на потяги з Києва та ще кількох міст України тепер можна заздалегідь. Наприкінці березня "Укрзалізниця" відновила попередній продаж квитків на десятки основних рейсів зі столиці та інших українських міст. У кількох евакуаційних рейсах з Києва та з регіонів, де триває активна евакуація населення, зберегли безкоштовний проїзд. Перелік рейсів із попереднім продажем квитків з Києва та регіонів — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, що у Києві відновили курсування швидкісного трамваю від станції "Ромена Роллана" до вулиці Старовокзальна та трамваю №19, який курсує від Контрактової площі до площі Тараса Шевченка. 

Окрім того, в українській столиці повністю відновили рух транспорту через Північний міст в обох напрямках. Дарницький міст традиційно працює для автомобільного сполучення. На Південному мосту курсує громадський транспорт, зокрема й метро. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Ірина

10 квітня 2022, 17:51

А я думаю, що за "движ" біля собачого кладовища. Вирізають кущі, наводять лад. Думаю, що це добра новина

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися