Кличко розповів про безкоштовне паркування у Києві

Мер столиці закликав не вірити шахраям

У Києві на період воєнного стану паркування автомобілів на вулицях столиці – безкоштовне. Про це заявив Київський міський голова Києва Віталій Кличко, передають "Коментарі".

Мер Києва Віталій Кличко зазначив, що у столиці активізувались шахраї та закликав за спроби вимагання грошей за паркування викликати поліцію. Кличко радить столичним водіям не залишати машини у недозволених місцях і на смугах громадського транспорту.

Мер Києва наголосив, що евакуатори прибиратимуть лише ті автівки, що заважатимуть проїзду, зокрема, автомобілям з гуманітарною допомогою, каретам "швидкої допомоги" та військовій техніці.

Для зменшення заторів у столиці відкрили Південний міст. Зараз сполучення між лівим та правим берегами в Києві здійснюється трьома мостами — Північним, Південним та Дарницьким. Також поступово збільшується і кількість маршрутів громадського транспорту столиці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що "Укрзалізниця" з 10 квітня пришвидшила на 40 хвилин київську кільцеву електричку. Тепер кільце навколо столиці міська електричка долає за одну годину 50 хвилин за збереженням усіх зупинок. Дивіться новий розклад поїздів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися