Мер Ірпеня розповів про чергові погрози з боку окупантів (ФОТО)

Це агонія і розуміння близької поразки, вважає Маркушин

З російського номеру Ірпінському міському голові Олександру Маркушину знову надійшли погрози та пропозиції про співпрацю з окупантами. Про це мер міста повідомив у своєму Telegram-каналі, передають "Коментарі".

Мер Ірпеня наголосив, що в черговий раз ворог отримав категоричну відмову. На його думку, такі погрози є доказами розуміння окупантами близької поразки.

"Окупанти не змогли взяти Ірпінь, і не можуть взяти Маріуполь, вдаються до залякувань, підкупу та хімічної зброї. Це агонія і розуміння близької поразки. Ірпінь не здається і не продається. Замість того, щоб слати повідомлення мерам міст, пропоную окупантам здатися", — наголосив Маркушин.


Це вже не перша погроза для нього. На початку березня російські окупанти вже пропонували здатися меру Ірпеня Олександру Маркушину та погрожували йому вбивством. Тоді Маркушин також відповів відмовою і заявив, що Ірпінь не збирається здаватися і боротиметься до кінця.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські окупанти, погрожуючи Білій Церкві гуманітарною катастрофою, запропонували меру здати місто загарбникам. У відповідь Генадій Дикий відправив адресата у слід за російським кораблем.

Джерело: https://t.me/markushyn/2211


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися