Більшість людей розстріляли: мер Бучі розповів про подробиці геноциду в місті

Міський голова Бучі Київської області Анатолій Федорук розповів про подробиці масових вбивств мирних жителів російськими окупантами

Міський голова Бучі Київської області Анатолій Федорук розповів про подробиці масових вбивств мирних жителів російськими окупантами. Про це стало відомо із його виступу в ефірі національного телемарафону.

За словами Федорука, більшість убитих мирних жителів Бучі було розстріляно окупантами, на 85% тіл жертв були кульові отвори. Він зазначив, що більшість убитих було знайдено у братських могилах, також безліч жителів міста було поховано прямо у дворах будинків, на городах та парках.

Також Федорук заявив, що незабаром буде завершено роботи з вилучення тіл убитих цивільних із братської могили біля Церкви Андрія Первозванного.

Під час перебування в Бучі російські нацисти влаштували там справжній геноцид — багатьох чоловіків убивали в потилицю зі зв'язаними руками, а інших розстрілювали на вулицях. Також у місті зафіксували масові зґвалтування жінок та дітей. Окупанти вбили у Бучі понад 40 цивільних.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися