Між Києвом та Ніжином знов курсують електрички: розклад

Приміські електрички курсують до вокзалу "Дарниця"

З 16 квітня відновлене залізничне сполучення Києва та Ніжина. Розклад приміських поїздів оприлюднив мер Броварів Ігор Сапожко, передають "Коментарі".

Для пасажирів щоденно курсують за розкладом наступні приміські поїзди:

№7902 Дарниця - Ніжин: відправлення з Дарниці о 9:00, прибуття в Ніжин об 11:45. Зупинки на станціях Бровари, Бобрик, Заворичі, Бобровиця, Кобижча, Носівка.

№7903 Ніжин - Дарниця: відправлення з Ніжина о 12:15, прибуття на станцію Дарниця о 15:00. Зупинки на станціях Носівка, Кобижча, Бобровиця, Заворичі, Бобрик, Бровари.

№7904 Дарниця - Ніжин: відправлення з Дарниці о 17:17, прибуття на станцію Ніжин о 20:00. Зупинки на станціях Бровари, Бобрик, Заворичі, Бобровиця, Кобижча, Носівка.

№7901 Ніжин - Дарниця, із 17 квітня: відправлення з Ніжина о 6:00, прибуття на станцію Дарниця о 8:45. Зупинки на станціях Носівка, Кобижча, Бобровиця, Заворичі, Бобрик, Бровари.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що "Укрзалізниця" пришвидшила на 40 хвилин київську кільцеву електричку. Тепер кільце навколо столиці міська електричка долає за одну годину 50 хвилин за збереженням усіх зупинок. Дивіться новий розклад руху поїздів по столиці.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися