На в’їзді до Києва стоять кілометрові затори (ВІДЕО)

У столиці також зросла кількість автівок

У Києві та на під’їзді до столиці значно зросла кількість автівок. Про це повідомляють у Київській міській військовій адміністрації, передають "Коментарі".

За словами керівника відомства Миколи Жирнова, з великим потоком машин з‘явилися дві проблеми у Києві. Він зазначив, що у столиці водії почали паркувати автомобілі у недозволених місцях та нагадав, що через порушення правил паркування, автівки будуть евакуйовувати на штрафмайданчики.

"Через затори на дорогах люди на автівках їздять смугою громадського транспорту. Ми нагадуємо всім водіям, що це порушення правил дорожнього руху! Смугою громадського транспорту може їздити лише громадський транспорт, машини служб критичної інфраструктури та військові у випадку такої необхідності", — заявив начальник Київської військової адміністрації.

Водіїв вкотре закликали дотримуватися правил пересування. У військовій адміністрації Києва також повідомили, що щодня до столиці, попри попередження та заклики військових, повертаються 40-50 тисяч людей, що створює небезпеку для самого ж населення. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися