Буча повертається до життя: вже розчищено дорогу, засіяну розбитою технікою ворога

Саме тут було знищено велику колону техніки РФ

Про те, що вулиця Вокзальна в Бучі вже розчищена від залишків розбитої та ворожої техніки, що згоріла, повідомляє у своєму Facebook журналістка Крістіна Бердінських.

У своїй публікації Бердінських розмістила фотографію, на якій зображено вулицю Вокзальну: тепер тут немає залишків російських танків та БТРів, які раніше знищили військові Збройних сил України. Наразі вулиця знову виглядає майже як і раніше завдяки рятувальникам та волонтерам, які очищали тротуари та проїзну частину від уламків техніки та розбирали завали.

Нагадаємо: раніше ми також писали про те, що у Києві від бомбардувань захистили пам'ятник засновникам міста . Щоб уберегти пам'ятку історії та культури від ворожих ракет, навколо пам'ятника було зведено захисний каркас.

Читайте також: у центрі Києва на будівлі Міністерства внутрішніх справ України з'явився банер на підтримку героїв Маріупол я – про це повідомляє Віктор Андрусів на своєму офіційному Facebook-акаунті. За словами радника міністра внутрішніх справ, герої Маріуполя смерті не бояться: єдиний їхній страх – залишитися забутими.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися