Летимо в Берлін: лоукостер оголосив про щоденні рейси з Києва

Нові рейси з Києва до Берліна будуть доступні з кінця жовтня

Карантинні обмеження, введені через пандемію коронавірусу, потроху слабшають. Країни відновлюють пасажирське авіасполучення. Авіаперевізники прагнуть вийти на докарантинний обсяг перевезень і збільшують кількість рейсів. Про це стало відомо з повідомлення Avianews.

Так, ірландський лоукостер Ryanair буде в 3,5 раза частіше літати з Києва до Берліна. Нововведення діятиме з жовтня і пошириться на всю зимову навігацію. Польоти між українською та німецькою столицями здійснюватимуть щодня.

"Щоденна частота польотів буде доступна протягом усього сезону зимової навігації", - розповіли в Ryanair.

Відзначимо, що зараз з Києва до столиці Німеччини можна потрапити по понеділках і п'ятницях. Щоденні польоти стартують попередньо з 27 жовтня 2020 року. Польоти будуть виконувати з терміналу D міжнародного аеропорту "Бориспіль" в берлінський аеропорт Шенефельд. Раніше Ryanair літав в берлінський аеропорт Бранденбург.

Як повідомляв портал "Коментарі", раніше Польща скасувала обов'язковий карантин для українських громадян. Відновлюється повітряне сполучення між країнами. Так, після довгої перерви, Київ прийняв перший рейс з Осло .



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися