З Києва до Ірпеня та Бучі запускають маршрутки: подробиці

Оприлюднено тимчасовий розклад руху

Між Києвом та Ірпенем, а також до Бучі відновлюють курсування громадського транспорту. Про тимчасовий розклад маршрутних автобусів розповів Ірпінський міський голова Олександр Маркушин, передають "Коментарі".

"Ми домовилися із перевізником, що будемо робити це поступово і в залежності від кількості пасажирів ущільнювати графіки", — прокоментував Маркушин.

Ірпінський міський голова повідомив, що перші маршрутки з Києва до Ірпеня та у зворотному напрямку поїдуть 25 квітня.

За тимчасовою схемою руху курсуватимуть такі маршрути:

— №379 Ірпінь (вул. Сковороди, ЖК "Синергія") – Київ (метро "Академмістечко") – з 7:00 до 19:00;

— №392 Ірпінь – Київ (вул. 11 Лінія – Військовий шпиталь – Северинівська – Підгірна – Личака – Озерна – Соборна – с. Романівка – метро "Академмістечко" – з 7:00 до 19:00.

Також можна буде дістатися зі столиці до Бучі автобусом №422 Буча-Київ (Ірпінська центральна лікарня (Буча, вул. Енергетиків) – вул. Вокзальна – Ірпінь, вул. Соборна – Північна – Степанівська – Садова – Лисенка – Пушкінська – Університетська – с. Романівка – метро Академмістечко. Відправлення з Києва: 08:30, 10:30, 16:30, 18:30, відправлення з Бучі: 07:15, 09:15, 15:15, 17:15.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що з головного приміського вокзалу Києва до Ніжина відновлено курсування поїздів. Дивіться розклад руху ще чотирьох електричок.

Джерело: https://t.me/markushyn/2270


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися