У Києві стався вибух під час пожежі на автостоянці

У ДСНС повідомили, що жертв та постраждалих не має

У Деснянському районі Києва виникла пожежа на території автостоянки, загорілося приміщення охорони, після чого стався вибух газового балону в установці обігрівача. Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

Повідомляється, що 10 грудня о 23:07 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м.Києві надійшло повідомлення про те, що на території автостоянки в приміщенні охорони на вул. Шолом-Алейхема, 12, що у Деснянському районі столиці, виникла пожежа. Зазначається, що про пожежу повідомив охоронець. На автостоянку направили рятувальників 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини. У ДСНС повідомили, що жертв та постраждалих не має. Причина пожежі наразі встановлюється.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Києві мотоцикліст на смерть збив пішохода. Повідомляється, що ввечері до поліції надійшла інформація про ДТП у Дарницькому районі Києва. Свідки повідомили, що на вулиці Ревуцького мотоцикліст збив пішохода. На місці події поліцейські встановили, що 81-річний киянин перетинав проїжджу частину вулиці (шість смуг) у забороненому місці, і на нього раптово скоїв наїзд водій мотоцикла Yamaha.

Джерело: https://www.dsns.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися