У Немішаєво подали воду, а у Горенці почали розчищати вулиці

Як триває відновлення інфраструктури Київщини

На Київщині триває активне відновлення комунікацій в населених пунктах, звільнених від російської окупації та після військових дій. Про це під час брифінгу розповів заступник керівника Офісу президента України Кирило Тимошенко, передають "Коментарі".

"За 20 днів дорожники розчистили понад 380 кілометрів доріг і вулиць на Київщині, з них 234 кілометри — це вулиці звільнених від окупантів Ірпеня, Бучі, Бородянки, Ворзеля та Гостомеля. Відсьогодні "Укравтодор" розпочав прибирати вулиці селища Горенка", — повідомив Тимошенко.

За його словами, у Київській області вже відновили рух транспорту на 20 тимчасових переправах, ще на чотирьох тривають відновлювальні роботи.

"Завершено прокладання водогону до Ірпеня. Відтепер місто поєднано з водопровідною системою Києва. Вода в Ірпінь постачатиметься зі столичних водопровідних станцій", — зазначив заступник керівника Офісу президента України.

Окрім того, на Київщині повністю або частково відновлено водопостачання понад 460 населених пунктів для 260 тисяч споживачів.

"У Немішаєвській територіальній громаді повністю відновлено надання послуг із централізованого водопостачання. За минулу добу аварійні бригади повністю або частково відновили електропостачання в населених пунктах Бучанського та Вишгородського районів. Відновлено розподіл газу у 111 населених пунктах", — поінформував заступник голови ОПУ.

За минулу добу на Київщині сапери обстежили понад 500 гектарів території та знешкодили 404 вибухонебезпечних предметів

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Київщині відкрили тимчасову переправу в районі Гостомеля на трасі міжнародного значення Київ – Ковель – Яготин. Цей міст забезпечує транспортне сполучення між Києвом, Гостомелем та Бучею через річку Ірпінь.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися