Прокуратура Києва змінила вивіску

Прокуратуру міста Києва ліквідували

Реорганізація і переатестація влади торкнулася і столичні відомства. Так, зміни відбулися у прокуратурі Києва. Про це повідомили на сторінці у Facebook представники прокуратури.

Як випливає з повідомлення, 11 вересня прокуратура міста Києва була ліквідована. Її функції виконуватиме новостворена Київська міська прокуратура. Відзначається, що однією зміною назви справа не закінчилася - у відомстві змінили штат співробітників.

"Але ми змінили не тільки назву. Київська міська прокуратура буде менше з кадрової чисельності та буде складатися з працівників, які успішно пройшли всі етапи переатестації ", - сказано в повідомленні.

В цілому, планується провести переатестацію співробітників місцевих прокуратур.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Генпрокуратурі підвели підсумки другого етапу атестації прокурорів. Співробітники відомства проходили іспит на загальні здібності та навички. Про це повідомляє пресслужба Генеральної прокуратури України.

Успішно пройшли випробування 769 осіб - їх результат вище 93 балів. Водночас, 24 прокурора провалили іспит, двоє на тестування не прийшли. Згідно з наведеними даними, до третього етапу допустили 96% прокурорів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися