Між Києвом та Полтавою запустили транспортне сполучення (ВІДЕО)

Ця міжнародна магістраль є однією з ключових у країні

Між Києвом та Полтавою дорогою, що є однією з найважливіших в країні, запустили транспортне сполучення міжнародною трасою. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію міністра інфраструктури України Олександра Кубракова.

Тимчасову об'їзну дорогу побудували поруч зі зруйнованим мостом поблизу села Борщів. Ця траса розрахована як на легковий, так і на вантажний транспорт. Переправу через річку Трубіж дорожники облаштували у найкоротші терміни. Тут проклали сім водопропускних труб, укріпили ґрунт та поклали асфальтобетонне покриття.

"На Київщині нам вже вдалося відновити рух на усіх зруйнованих переправах окрім тих, які потребують розмінування", — сказав Кубраков.

Відкриття дороги прокоментував й голова Офісу президента України Андрій Єрмак. Посадовець наголосив, що в Україні швидко відновлять інфраструктуру, що була зруйнована під час бойових дій з російськими окупантами.

"Після перемоги будуть відбудовані сучасні мости та розв‘язки", — заявив Єрмак.

Відео відкритої між Києвом та Полтавою міжнародної траси оприлюднив міністр інфраструктури України Олександр Кубраков. Також можна подивитись відео, як відновили залізничний міст між Києвом та Ірпінем.

Читайте также