Кличко привітав столичних медсестер із професійним святом (ФОТО)

Мер Києва вручив медикам подяки

Мер Києва Віталій Кличко привітав медичних сестер із професійним святом – Міжнародним днем медичної сестри та вручив подяки міського голови. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію КМДА.

В Міжнародний день медичної сестри мер столиці Віталій Кличко привітав 36 медичних сестер комунальних закладів столиці.

"У Києві допомогу мешканцям надають близько 30 тисяч молодших спеціалістів із медичною освітою. Це – медсестри, фельдшери, лаборанти, акушерки. Половина з них – трохи більше 15 тисяч – працюють у комунальних медзакладах. І більша частина молодшого медперсоналу – жінки. Майже 84 відсотки. Хочу сьогодні привітати вас із професійним святом – Міжнародним днем медичної сестри", – сказав Кличко.

Медичним працівникам мер Києва подякував за те, що вони допомагають рятувати здоров’я та життя людей.

"Спочатку ви по кілька діб не виходили з відділень і рятували хворих на коронавірус, а з кінця лютого цього року ви буквально жили в медзакладах, спали у бомбосховищах, щоб завжди бути на роботі і допомагати пораненим, постраждалим від обстрілів агресора, а також усім киянам, кому потрібна медична допомога. Низький уклін вам за це. Ми пишаємося вами!" — заявив Кличко.

Мер Києва Він зазначив, що місто, навіть в умовах економічної кризи, спочатку спричиненої пандемією, потім – війною, знаходить можливості, щоб виплачувати надбавки медичним працівникам столиці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Наталья

13 травня 2022, 09:22

Во-первых, такого праздника "Международный день медицинской сестры" нет и никогда не было. Во-вторых, я имела несчастье попадать в гор. больницы Киева (например, в 8-ю больницу на Кондратюка, 8), и по своему опыту знаю, что медсестры в бюджетной медицине Киева это крайне плохие, неквалифицированные сотрудники, с преступной халатностью относятся к своим обязанностям и к больным. Без получения денег от больного, да побольше, медсестра к тебе вообще не подойдет. Они там все, наверно, подпольные миллионеры! И на работу этих, так называемых, медсестер, кроме как в райбольницы, больше вообще никуда не берут, и за границей тоже. Гнать надо с работы этих медсестер! Вся бюджетная г. Киева подлежит уничтожению по большому счету! И если мои предложения выполнить, поверьте, вреда не будет. А будет огромная экономия бюджетных средств, польза для Киева и создание действительно эффективной, человечной и честной медицины!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися