Наслідки влучання уламків ракети у багатоповерхівку ліквідовують у Києві (ФОТО)

Столичні рятувальники демонтують фасад житлового будинку

У Києві триває ліквідація наслідків ракетного удару по столиці в Дарницькому районі, де уламки російської ракети влучили у багатоповерховий житловий будинок. Про це розповіли у Київській міській державній адміністрації (КМДА), передають "Коментарі".

За словами директора Департаменту муніципальної безпеки КМДА Романа Ткачука, столичні рятувальники втретє працювали на пошкодженому 15-поверховому будинку. На цьому об’єкті тривають роботи з демонтажу фасаду. За допомогою спецтехніки розбирають аварійні конструкції.

Небезпечну ділянку біля багатоповерхівки огородили обмежувальною стрічкою. Внаслідок потрапляння уламків ракети в будівлі зруйновані балкони з першого по восьмий поверхи та були пожежі. Роботи з демонтажу фасаду пошкодженого багатоповерхового будинку триватимуть й у суботу, 14 травня.

Тим часом у звільненій від російських окупантів Бородянці готують до відкриття модульне містечко для місцевих мешканців, які втратили житло внаслідок обстрілів та бойових дій. Тимчасове житло у модулях в Бородянці встановлюють на території стадіону. Відкриття заплановане на 16 травня. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Микола

14 травня 2022, 16:21

На Троэщині По адресу Маяковського 26 Б будинок цілий , але газу нема 3 -є суток. И недумають включать. Чиновники придумали собі роботу---перевірки. Чи труби течуть , чи димарі димлять.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися