Ремонт багатоповерхівок у Гостомелі планують в ДП "Антонов" (ВІДЕО)

Як виглядають пошкоджені та розграбовані окупантами будинки поблизу аеродрому

У Гостомелі внаслідок ракетних ударів по аеродрому в перші дні повномасштабного воєнного вторгнення російської армії сотні родин залишились без житла. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію державного підприємства "Антонов".

Цього тижня на ДП "Антонов" розпочали державний аудит, ініційований новим керівництвом підприємства. Фінансова перевірка допоможе акумулювати кошти на відбудову соціальної інфраструктури ДП "Антонов" у Гостомелі, де 224 родини, які мешкали у відомчих будинках, залишились без даху над головою.

"ДП “Антонов” планує відновити дві багатоповерхівки, збудовані для співробітників підприємства", — йдеться в повідомленні державної компанії.

Одна з родин, які втратили житло у Гостомелі внаслідок бомбардування аеропорту, сім’я Тетяни Хмельницької. Жінка з чоловіком — працівники ДП "Антонов". Родина з двома дітьми мешкали у Гостомелі майже десять років. Їхнє життя, як і багатьох інших українців, зруйнувала війна.  

"Знайома подзвонила о шостій ранку, сказала, що бомблять Київ. Ми почали збирати дітей, збирати, документи, речі, ліки й швидко тікати. Проїхали метрів сто й снаряд прилетів у воєнне містечко", — згадує Тетяна.

Лише за два тижні після звільнення Гостомелю від російських окупантів жінка змогла приїхати додому та подивитись, що вціліло. В її рідному багатоповерховому будинку — дірки від снарядів, вибиті вікна та почорнілі поверхи.

Як виглядає одна з пошкоджених багатоповерхівок, де жили працівники ДП "Антонов" можна подивитись на відео.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


лви

15 травня 2022, 11:54

Заставьте бывшее жлобье-руководство ГП "Антонов"вернуть награбленные деньги и за них построить жилье, а всех кто убежал в Испанию, оставив "Руслан" врагу - судить

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися