Волонтери передали продуктові набори 2500 внутрішньо переміщеним особам у Києві, — Палатний (ФОТО)

2500 внутрішньо переміщених осіб, які перебувають у столиці, та киян отримали продуктові набори. Про це повідомив керівник волонтерського штабу "Українська команда" Артур Палатний.

"Звіт Волонтерського штабу "Українська команда". Допомога внутрішньо переміщеним особам: наші волонтери знову приїхали до будинку милосердя НМГО "Незалежність", який зараз є прихистком для вимушених переселенців. Передали продукти харчування і дитячі памперси. А також передали продукти харчування до професійно-технічного училища №48, де проживають більше 200 осіб з Донецької і Луганської областей.

Дякуючи Вікторії Мусі та її команді, близько 2500 мешканців Святошинського району та внутрішньо переміщених осіб отримали допомогу у вигляді продуктових наборів, дитячого харчування, засобів особистої гігієни для дітей і дорослих, палиць та інвалідних візків. Крім того, продуктові набори були також доставлені та передані мешканцям трьох будинків, що зазнали руйнувань внаслідок ракетних обстрілів Києва росією", - повідомив Палатний.

Він зазначив, що волонтери штабу забезпечили медичним обладнанням шпиталі на Миколаївському та Ізюмському напрямках, а також у Львові.

"Зі Львова до Вінниці прибув вантаж, який Оксана Юринець та Перший жіночий ветеранський простір "Рехаб" отримали з Італії від Любові Гарасим та Парафії Різдва Хрестового м. Брешії. Анна Моргунова сортує та відправляє машини далі до Чернігова, Сум і Києва. Також завдяки зусиллям Львівської команди два рентген-апарати працюють у Першому медичному об'єднанні міста Львова. Дякуємо за перевезення пану Любомиру з Італії та Альянсу Громадського здоров’я за доставку по Україні упродовж цих трьох місяців. Наші волонтери з Київського штабу передали дефібрилятори та медичні ноші до польових шпиталів на Ізюмському та Миколаївському напрямках. Крім того, було передано знеболююче до Дніпропетровського та Миколаївського військових шпиталів. Також з Києва Орест Криштафович та Георгій Тарасків передали тонну води, тонну продуктів харчування (макарони, фрукти, консерви, каву, чай), засоби особистої гігієни та швидке харчування до Київської області та околиць Бородянки. Дякуємо благодійній організації "Districtone.Foundation", яка допомагає з розповсюдженням гуманітарної допомоги", - підсумував Палатний. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Александр

9 червня 2022, 15:04

Прошу оказать помощь продуктими Пенсионер 65 лет тел 0958964652

Александр

30 травня 2022, 22:19

Прошу оказать помощь продуктами

Лейлан

22 травня 2022, 11:38

Здравствуйте мы с ребенком переселенцы могу ли я у вас попросить помощи? Продуктами и памперсоми

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися