У Києві закриють пляжний сезон

З середини вересня припиняють свою роботу рятувальники на водах

З настанням осені пляжний сезон в Києві будуть вважати закритим. У зв'язку з цим пляжні рятувальники вирушать на відпочинок і перестануть нести чергування на водних місцях відпочинку у столиці. Про це повідомляє комунальне підприємство "Плесо" у відання якого входить спостереження за водоймами. Так, з 15 вересня свою роботу припиняють співробітники Kyiv Lifeguard Service.

"Ми дякуємо нашим лайфгардам за сумлінну працю та врятовані життя. За їх спортивні досягнення і супровід заходів на воді. За їх силу духу і самовідданість", - відзначили на підприємстві.

Нагадаємо, в нинішньому році пляжний сезон стартував у середині червня. У столиці працювали 12 пляжів і 20 зон відпочинку без купання.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що аномальна спека в столиці вплинула на якість води в Дніпрі. У зв'язку з цим киянам і гостям столиці настійно не рекомендують купатися на всіх комунальних пляжах.  Співробітники комунальних служб за літо очистили від водоростей пляжі Києва. З початку купального сезону працівники комунального підприємства "Плесо" вивезли з місць відпочинку 270 тонн очерету та іншої рослинності.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися