Полетіли в США: нові рейси з Києва в Америку

Українці зможуть літати з Києва в Нью-Йорк, Чикаго і Маямі

Карантинні обмеження через пандемію коронавірусу слабшають і країни відновлюють пасажирське авіасполучення. Так, про запуск нових рейсів заявила авіакомпанія Azur Air Ukraine. Про це повідомляє avianews.com.

Так, 10 вересня авіаперевізник отримав права на перельоти з Києва в Нью-Йорк, Чикаго і Маямі на необмежений термін. Вильоти в ці три міста поки що заплановані з 1 жовтня поточного року.

З Києва в США авіакомпанія зможе здійснювати польоти два рази в тиждень. У разі підвищення попиту, кількість рейсів буде збільшено. Нагадаємо, що між Україною і США діє угода про відкрите небо, тому проблем зі збільшенням трафіку не передбачається.

Для виконання польотів планується розширити авіапарк. На сьогодні в розпорядженні Azur Air Ukrain є сім літаків, три з яких - Boeing 767-300ER. Такий тип літаків розрахований на тривалі прямі рейси і може літати з Києва в США без дозаправлення. Однак досвід 2020 року показав, що Boeing 767-300ER не витримує таких відстаней з повним завантаженням. Але пускати рейси з меншою кількістю пасажирів і багажу невигідно, тому було прийнято рішення збільшити флот авіакомпанії.

Раніше з України в США можна було полетіти на літаках МАУ, проте компанія призупинила ці рейси.

Як повідомляв портал "Коментарі", з початком зимової навігації зміниться розклад рейсів з Києва до Парижа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися