У Броварах жителям нав'язали завищені в три рази тарифи: люди прийшли до мера, а він боягузливо втік

У Броварах люди переплатили 4 мільйони гривень за комуналку

Жителі Бровар вийшли під будівлю мерії з вимогою скасувати завищені тарифи на комуналку. Про це повідомив "СТОПКОР".

Відзначається, що з початку року ціни за ЖК-послуги зросли майже в три рази. Ціни злетіли після того, як місцеві ЖЕКи - комунальні підприємства №1, 2, 3, 4 і 5 виграли конкурс на обслуговування міста. Зараз їх ціни найбільші в Броварах.

Мер Бровар Ігор Сапожко спочатку відстрочив підвищення тарифів, однак на початку літа броварчани таки отримали квитанції з захмарними цінами. При цьому в платіжках з'явилася нова графа - винагорода управителю.

"Завищення в розрахунку на одну особу становить 44 грн. Населення Броварів - 100 тисяч. А тепер перемножте, і отримаєте понад 4 млн грн переплати ", - зазначає депутат міськради Роман Сімутін.

Більш того за словами ще одного місцевого депутата Юрія Чередника, керівники у ЖЕКах виплачують собі премії по 4-5 тисяч гривень, поки робочий персонал отримує копійки.

Мер міста буквально втік від обурених броварчан і замість того щоб спільно розв'язувати проблему, кілька годин прогулювався по місцевій "Алеї любові". Тому жителі міста пообіцяли знову зібратися під міськрадою 1 жовтня, щоб не дати місцевій владі обібрати себе до нитки.

Нагадаємо, киянам спустили тарифи за обслуговування лічильників води.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися