Рух транспорту обмежили у Києві: схема

Зміни в організації дорожнього руху відбулися у Солом’янському районі

З четверга, 2 травня, обмежили рух транспорту на вул. Новопольовій у Солом’янському районі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської державної адміністрації.

У КК “Київавтодор” попередили, що у зв’язку з поточним ремонтом дорожнього покриття обмеження руху діятимуть на ділянці від вул. Пост-Волинської до вул. Олекси Гірника. Ремонтні роботи планують завершити до липня 2024 року.

“Комунальна корпорація перепрошує за тимчасові незручності та просить враховувати обмеження під час планування маршруту”, - йдеться у повідомленні міської ради.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що вночі робили на одній зі станцій столичного метрополітену. З колійних стін на станції метро “Звіринецька” у ніч з 1 на 2 травня демонтували стару назву “Дружби народів” та встановили два з чотирьох необхідних комплектів нової назви.

У КП “Київський метрополітен” розповіли, що один комплект назви станції “Звіринецька” має 13 символів, а вага однієї літери – від 5 до 6 кг. Для цієї станції загалом виготовили 52 символи. Встановлювати символи можна лише вночі, коли відсутній рух поїздів та напруга на контактній рейці. Решту написів планують змонтувати в одну з наступних ночей.

Також нагадаємо, що з 1 травня в України набули чинності зміни в правилах дорожнього руху. З 1 травня водії повинні вмикати їх за межами населених пунктів цілий рік.

До 1 травня 2024 року це правило діяло лише в осінньо-зимовий період – від 1 жовтня до 1 травня. Водіям варто пам'ятати, що в умовах погіршення видимості дозволяється вмикати дальнє світло фар. 


Читайте также