В “Укрзалізниці” попередили про зміни у розкладі руху поїздів

Які поїзди затримуються

В “Укрзалізниці” повідомили, що затримуються деякі поїзди варшавського напрямку. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію компанії. 

“Через знеструмлення на прикордонній дільниці внаслідок несприятливих погодних умов і перехід на резервне електропостачання з залученням резервної тяги, затримуються поїзди варшавського напрямку”, - йдеться у повідомленні перевізника. Відомо про зміни в русі наступних поїздів: 

  • 67/68 Київ — Варшава-Всходня +4:25,

  • 67/68 Варшава-Всходня — Київ +3:15,

  • 20/19 Хелм — Київ +3:15.

З меншою затримкою очікується прибуття наступних поїздів: 

  • 721/722 Київ-Пас.-Харків-Пас. (+0:09),

  • 59/60 Київ-Пас.-Чоп-Пас. (+0:06),

  • 755/756 Київ-Пас.-Луцьк (+0:06).

Оновлення часу затримки традиційно розміщені на порталі.

Нагадаємо, що у зв’язку з поточним ремонтом дорожнього покриття обмеження руху діятимуть на ділянці від вул. Пост-Волинської до вул. Олекси Гірника. Ремонтні роботи планують завершити до липня 2024 року. Ознайомитися зі схемою обмежень можна за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Фастівській міській раді попередили мешканців громади про зміни у графіку курсування громадського транспорту. З 3 травня 2024 року маршрут №10 “Снігурівка - Привокзальна площа - вул. Ярослава Мудрого” курсуватиме за новим графіком, ознайомитися з яким можна тут.

Також нагадаємо, що у Києві підпалили автомобіль. Порушник через незачинені двері проник до салону автомобіля ВАЗ та запальничкою підпалив речі, які там знаходились. Внаслідок дій зловмисника транспортний засіб вигорів вщент.

Читайте также