У Києві відключають гарячу воду: графіки

Де у травні у Києві не буде гарячої води

Мешканців Києва попередили про відключення гарячої води. Постачання комунальної послуги припиняють у травні щонайменше у двох районах столиці, повідомляє портал "Коментарі".

У Голосіївській районній у м. Києві державній адміністрації пояснили, що у зв’язку з проведенням планового ремонту теплоджерела з відключенням теплових магістралей № 1, 2, 8 ТЕЦ-5 з 6 по 13 травня буде припинено гаряче водопостачання споживачів, які підключені до систем теплопостачання вказаних теплових магістралей.

Також у зв’язку з проведенням планового ремонту теплоелектроцентралі № 5 та планових гідравлічних випробувань теплових магістралей №3 (4) станції теплопостачання №1 з 14 по 28 травня припинять гаряче водопостачання всіх споживачів, які підключені до систем теплопостачання вищезазначених теплових магістралей.  

А у зв’язку з проведенням планового ремонту теплоджерела та планових гідравлічних випробувань теплової магістралі №№ 3, 4, 5, 6, 7 теплоелектроцентралі № 5 з 14 по 28 травня буде припинено гаряче водопостачання всіх споживачів, які підключені до систем теплопостачання вищезазначених теплових магістралей.

Ознайомитися з переліком вулиць, де не буде гарячої води, можна за посиланням.

В Печерській районній в місті Києві державній адміністрації попередили, що у зв’язку з проведенням планового ремонту одного з теплоджерел Києва у період з 6 до 13 травня 2024 року та планових гідравлічних випробувань тепломереж, у період з 14 до 28 травня 2024 року буде припинено гаряче водопостачання. 

Дізнатися детальніше, на який вулицях не буде гарячої води, можна за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що буде з тарифами на житлово-комунальні послуги у 2024 році.

Читайте также