У Київській області випробували захист для військових (ФОТО)

У Бучанській міській раді розповіли про результати випробувань

У Бучі Київської області провели випробування нового виду бронезахисту – спеціальної бронековдри від українського виробника “Українська броня”. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Бучанської міської ради. 

У міській раді пояснили, що цей виріб може надійно захистити від уламків та вогнепальної зброї. Бронековдру можна використовувати як ноші для евакуації поранених, укріплення оборонних споруд, захисту військових та броньованого захисту автомобілів.

Бронековдру випробовували військовослужбовці територіальної оборони, протиповітряної оборони, десантно-штурмових військ та сухопутних військ. 

“Попри потужний вогонь з ручних гранат, гранатометів та автоматичної зброї, бронековдра продемонструвала високі захисні властивості та витримала випробування”, - повідомили у Бучанській міській раді.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що росіяни намагатимуться підірвати українську мобілізацію та політичну легітимність Володимира Зеленського. Про це розповів заступник начальника Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скібіцький виданню The Economist. Він спрогнозував, що у травні РФ застосує “трирівневий” план дестабілізації України, який складається з трьох частин - військової, дезінформаційної та міжнародної. 

Вадим Скібіцький вважає, що основним фактором буде військовий. А ось, за його словами, для того, щоб нещодавно виділена Сполученими Штатами військова допомога надійшла на лінію фронту, знадобляться тижні.

Детальніше про плани Росії щодо дестабілізації України читайте за посиланням.


Читайте также