У ДТП на Київщині постраждала дитина (ФОТО)

Що відомо про наслідки аварії

Неподалік Білої Церкви Київської області 7 травня трапилася ДТП, внаслідок якої отримали травми три людини, серед них малолітня дитина. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління Національної поліції в Київській області.

У поліції уточнили, що у вівторок аварія трапилася на 83 кілометрі автодороги Київ-Одеса, в напрямку столиці, за участі двох автомобілів. Правоохоронці попередньо встановили, що водій КІА, виконував розворот, і в цей момент відбулося зіткнення з легковиком Camry.

“У результаті аварії в автомобілі Camry травмувався 3-річний хлопчик, з численними травмами він знаходиться в реанімації. Іншу 34-річну пасажирку ушпиталили з переломом ноги та забоєм грудної клітини. У водія також діагностували забій грудної клітини. Кермувальника KIA госпіталізували до реанімації з переломами хребта, стегна та травмою живота”, - уточнили в поліції.

За фактом ДТП слідчі слідчого управління Київщини розпочали досудове розслідування (ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України).

“Шановні водії! Застерігаємо вас бути уважними за кермом, враховувати дорожню обстановку та дотримуватися правил швидкісного режиму”, - звернулися до учасників дорожнього руху із застереженням у поліції. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у вівторок, 7 травня, у Дніпровському районі столиці сталася дорожньо-транспортна пригода. 

За попередньою інформацією, водій Камаза, рухаючись по проспекту Георгія Нарбута, виконував маневр повороту з другої смуги. Внаслідок маневру вантажний автомобіль зіткнувся з мікроавтобусом.

Детальніше про наслідки аварії у столиці читайте за посиланням.

Читайте также