У Київській області анонсували відключення світла та газу: адреси

У яких громадах Київщини 8 травня не буде світла та газу

У деяких громадах Київської області 8 травня обмежать постачання електроенергії та газу, повідомляє портал "Коментарі".

У Чабанівській селищній територіальній громаді попередили про планове відключення електроенергії 8 травня 2024 року.

“З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, ПрАТ “ДТЕК Київські регіональні електромережі” буде проводити профілактичні та ремонтні роботи у межах Чабанівської селищної територіальної громади”, - йдеться у повідомленні. 

У зв’язку з виконанням цих робіт буде відключення електроенергії:

08.05.2024 з 11:00 до 17:00 в селищі Чабани на вулицях: Виноградна, Нова, Південна, Покровська, Польова, пров. Польовий та Квітковий.

У пресслужбі Білоцерківської міської територіальної громади звернулися до жителів села Шкарівка з попередженням: “8 травня 2024 року з 8:00 до 17:00, у зв’язку з ремонтними роботами на газопроводі середнього тиску в с. Шкарівка на вул. Росьовій, буде припинено подачу газу на приватні будинки:

  • вул. Шевченка, 1, 2, 5;

  • вул. Яблунева, 2, 2-А”.

Також уточнили, що пуск газу буде проводитися поетапно, згідно з правилами безпеки систем газопостачання, після завершення робіт.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що з 16 квітня тривають роботи з технічного обслуговування та випробування на герметичність газових мереж середнього та низького тиску селища Чабани Фастівського району Київської області.

Мешканців попередили про тимчасове припинення розподілу газу з 7 по 24 травня побутовим та непобутовим споживачам. Дізнатися, які адреси залишаться тимчасово без газу, можна за посиланням.


Читайте также