У Києві збільшать кількість автобусів: де курсуватиме громадський транспорт

У Києві з 12 по 15 травня пройдуть поминальні дні

У Києві на поминальні дні збільшиться кількість автобусів - транспорт курсуватиме від станцій метро до цвинтарів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської військової адміністрації. 

“Поминальні дні - важлива і потрібна традиція вшановувати рідних, близьких, усіх тих, кого з нами вже немає. Але війна триває і ворог не припиняє завдавати ракетних ударів ані на день. Навіть у світлий день Великодня окупанти атакували мирні українські міста. Тому прошу зважати на наявні небезпеки та загрози”, - звернулися у військовій адміністрації до містян.

Також наголосили, що збережене життя і здоров’я українців – це найцінніше, що є після свободи. 

Містянам, хто піде на кладовища, порадили приділити максимум уваги власній безпеці. “Не створюйте скупчення, максимально обмежте час свого перебування на цвинтарі, не нехтуйте сигналами повітряної тривоги. За потреби – звертайтеся до правоохоронців. Вони чергуватимуть біля усіх кладовищ”, - уточнили у військовій адміністрації. 

Також повідомляється, що загалом, для забезпечення порядку і безпеки у ці поминальні дні будуть залучені близько 1400 співробітників поліції, муніципальної охорони та нацгвардії.

Довідково в адміністрації зазначили: 

  • у Києві поминальні дні заплановані з 12 по 15 травня; 

  • перевірка і розмінування місць поховань була проведена торік;

  • під час поминальних днів у столиці будуть запущені додаткові маршрути громадського транспорту до місць поховання, зокрема, майже півтори сотні автобусів, які курсуватимуть від станцій метро до цвинтарів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, які заборони діють на кладовищах у Київській області.


Джерело: https://t.me/VA_Kyiv/5843


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися