Киянам виплатять грошову допомогу: умови

Хто отримає грошову допомогу

Кияни-учасники та киянки-учасниці АТО отримають додаткову грошову допомогу - планують виплатити 146 мільйонів 333 тисяч гривень. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської державної адміністрації. 

У Департаменті соціальної та ветеранської політики КМДА зазначили, що матеріальну допомогу від міста отримає понад 29 тисяч осіб.

“Так, згідно з відповідним розпорядженням Київського міського голови, додаткова соціальна підтримка передбачена для киян-учасників і киянок-учасниць АТО. Відповідні доповнення внесені до міської цільової програми “Підтримка киян – Захисників і Захисниць України”, - йдеться у повідомленні.

Розмір одноразової виплати складе 5 000 гривень.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що аналітики Територіального управління Бюро економічної безпеки у місті Києві під час моніторингу закупівель виявили тендер на металошукачі вартістю 39,8 мільйона гривень. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Бюро економічної безпеки України. 

Про закупівлю оголосила держустанова з цивільного захисту населення. Провівши дослідження, спеціалісти Бюро виявили низку ризиків, що могли вплинути на ефективність витрати бюджетних коштів. 

Аналітики Бюро на адресу державної установи направили рекомендаційний лист щодо виявлених ризиків. 

Яке рішення ухвалила державна установа щодо проведення тендеру та які ризики виявили аналітики БЕБ можна дізнатися за посиланням.

Нагадаємо, що на сайті публічних закупівель Prozorro комунальне підприємство з утримання зелених насаджень Дарницького району м. Києва розмістило тендер на закупівлю саджанців кущів з закритою кореневою системою.

Скільки планують витратити на саджанці, читайте за посиланням.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися