У Києві відключили холодну воду: причини та адреси

Де та чому у Києві немає води

У Шевченківському районі Києва на водопровідній мережі сталася аварія. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської державної адміністрації. 

У ПрАТ “АК “Київводоканал” розповіли, що спеціалісти компанії працюють над усуненням пошкодження водопровідної магістралі діаметром 400 мм на вул. Великій Житомирській, 28.

“Аварійні бригади виконують розриття на проїжджій частині з обмеженням руху транспорту на одній смузі. Тимчасово відсутнє водопостачання за адресами: вул. Велика Житомирська, 26-Б, 28, 34, 38-Б, 40, 30, 30-А (житлові будинки), 26, 32, 38, 34-А (офіси). Автоцистерна з питною водою знаходиться на вул. Великій Житомирській, 30”, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що раніше жителям Шевченківського району не рекомендували користуватися водопровідною водою. Вночі 16 травня, а саме з 01:00 по 04:00,  Київводоканал проводитиме планову профілактичну промивку мереж у Шевченківському районі.

“Профілактика проводитиметься вночі, щоб не створювати незручності мешканцям. Упродовж часу виконання робіт Київводоканал не рекомендує користуватися водою з крана для приготування їжі та санітарно-гігієнічних потреб. Після завершення профілактичних заходів перед застосуванням воду з крана потрібно спустити: якщо візуально вода прозора та не має стороннього запаху, користуватися нею цілком безпечно”, - наголосили у “Київводоканалі”.

Ознайомитися з адресами, де проведуть профілактичні роботи, можна за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві в рамках підготовки до опалювального сезону відключають гарячу воду. Де не буде гарячої води, читайте тут.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися