На ділянці дороги у Києві обмежили рух транспорту: схема

Де у Києві обмежили проїзд транспорту

З понеділка, 13 травня, обмежать рух транспорту від вул. Миколи Трублаїні до зупинки громадського транспорту “Південна Борщагівка”. Про це попереджає КК "Київавтодор", повідомляє портал "Коментарі”.

“Обмеження руху пов’язані з капітальним ремонтом Кільцевої дороги на ділянці Т-10-27 Київське півкільце від Жулянського шляхопроводу до повороту у  Вишневе. Дорожники влаштують нижні шари асфальтобетону, встановлять бортовий камінь і облаштують тротуари”, - йдеться у повідомленні корпорації.

Учасника дорожнього руху пояснили, що на цей час транспорт на ділянці, де виконуватимуть роботи, курсуватиме двома смугами руху. Рух транспорту з протилежної сторони у бік Жулянського шляхопроводу здійснюватиметься безперешкодно.

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що мешканців Київської області попередили про зміни, які запровадили на 11, 12 та 13 травня. Йдеться про обмеження проїзду приватного транспорту. Детальніше про обмеження читайте тут.

Нагадаємо, що поліцейські Києва викрили схему розкрадання близько 10 мільйонів гривень бюджетних коштів під виглядом ремонту доріг у столиці.

Серед підозрюваних: директор та інженер “Київшляхбуду”, гендиректор “Київавтодору”, а також директор та працівник підприємства, що спеціалізується на виготовленні та постачанні будматеріалів. У поліції розповіли, що схема заволодіння бюджетними коштами передбачала виконання ремонту автомобільних доріг у столиці з порушенням технологій та за завищеними цінами.

Детальніше скільки коштів “освоїли” читайте за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися