Стало відомо, де на Київщині завтра відключатимуть світло: адреси

Електропостачання припинять щонайменше на п'ять годин

У Броварській міській територіальній громаді анонсували відключення електроенергії 15 травня 2024 року, повідомляє портал "Коментарі".

“До уваги мешканців с. Требухів! 15.05.2024 у зв'язку з профілактичними роботами буде відключення електроенергії за визначеними адресами”, - йдеться у повідомленні громади.

Відключатимуть світло за наступними графіками:

  • з 9:00 до 14:00 - вул. Березова, вул. Вільна, вул. Вокзальна, пров. Вокзальний, вул. Городня, вул. Дніпровська, вул. Жулянівська, вул. Каштанова, вул. Космонавтів, вул. Лесі Українки, вул. Малинова, вул. Незалежності, вул. Повстанська, вул. Польова, пров. Польовий, вул. Франка, вул. Швидака Максима, вул. Яблунева,

  • з 9:00 до 19:00 - вул. Броварська, вул. Парникова, вул. Старий Шлях, пров. Старий Шлях, вул. Центральна.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що про обмеження задля зменшення споживання електроенергії заявили в “Укрзалізниці”.

У компанії повідомили, що економлять споживання електроенергії разом з усією країною. У пікові години вимкнули підсвітку фасадів та окремих зон найбільших залізничних вокзалів країни. Зокрема, Києва, Львова, Дніпра, Одеси та Харкова. “Закликаємо усіх долучатися до ощадливого енергоспоживання. Разом витримаємо енергетичний терор ворога та допоможемо відновити генерацію електроенергії!”, - звернулися до українців у компанії. 

У Києві вирішили поки не обмежувати постачання електроенергії побутовим споживачам. У столиці вирішили запровадити деякі обмеження, що дозволять скоротити споживання електроенергії. Детальніше про ситуацію зі світлом в столиці, читайте за посиланням.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися