В одному з районів Київської області звернулися до громадян: що сталося

Ймовірні шахраї збирають кошти на благодійну допомогу військовим

У Вишгородському районі діють ймовірні шахраї від імені голови райдержадміністрації. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Вишгородської районної військової адміністрації. 

У РВА повідомили, що трапляються випадки, коли від імені голови Вишгородської районної державної адміністрації Олексія Данчина надходять письмові звернення та телефонні дзвінки через месенджер Viber до керівників підприємств, установ та організацій Вишгородського району з проханням перерахувати кошти на благодійну допомогу військовим. 

“Звертаємо увагу, що Вишгородською районною державною адміністрацією не відкрито жодних благодійних зборів, а подібні дії є шахрайством. Будьте уважні та обережні! Не перераховуйте кошти шахраям! У випадку, якщо ви стали жертвою шахрайства – звертайтеся до територіальних органів Національної поліції”, - наголосили у райдержадміністрації. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на корупції викрили заступника начальника служби колії регіональної філії АТ “Укрзалізниця” у Києві.

Службі безпеки поінформували, що за матеріалами справи, від керівника столичної будівельної компанії посадовець вимагав 10 мільйонів гривень неправомірної вигоди. За цю суму посадовець “гарантував” безперешкодно передати підряднику 6 га землі, яка перебуває на балансі держпідприємства, у довгострокову оренду. Також посадовець обіцяв “пришвидшену” процедуру підписання відповідних договорів на рівні “Укрзалізниці” та Київської міської держадміністрації. 

Що загрожує посадовцю, читайте за посиланням.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Витор

16 травня 2024, 09:57

Никола, ты и тебе подобные не хотят идти на передовую. Прячутся по домам и всем не довольны. Смуту сеют. Ждуны и провакаторы...

Никола

15 травня 2024, 22:53

Вы бы приняли решение про обеспечение населения сельской местности панелями "зеленой электроэнергии". Доступные цены и условия кредитования приемлемые, тогда уменьшиться нагрузка на выработку энергии. Соответственно про площади для массива по поводу работы этих панелей. И стоимость.

Никола

15 травня 2024, 22:40

Какие мошенники? У нас нет мошенников особенно на руководящих должностях. Все руководители на высоких должностях не спят не едят пешком ходят и все думают об народе о простых людях, чтобы у них были зарплаты пенсии и тарифы на коммунальные услуги дешевле чем в Европе. И программы для развития молодежи -опоры государства, и создание жилищного фонда для молодых семей. Слава Украине.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися