У Київській області наступного тижня відключать газ

Постачання газу припинять у понеділок 20 травня

Спеціалісти попередили про проведення ремонтних робіт, у зв'язку з чим буде тимчасово припинено постачання газу. Про обмеження попередили мешканців м. Біла Церква. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Білоцерківської міської ради

“За інформацією від AT “Київоблгаз”, 20 травня 2024 року з 8:00 до 17:00 у зв'язку з ремонтними роботами на газопроводі середнього тиску в м. Біла Церква по вул. Ставищанській буде припинено подачу газу на багатоповерховий будинок вул. Ставищанська, 128”, - попередили мешканців будинку.

Також у компанії пояснили, що пуск газу буде проводитися поетапно, згідно з правилами безпеки систем газопостачання після завершення робіт.

Нагадаємо, що з 16 квітня тривають роботи з технічного обслуговування та випробування на герметичність газових мереж середнього та низького тиску селища Чабани Фастівського району Київської області. Жителів населеного пункту попередили про тимчасове припинення розподілу газу з 7 по 24 травня побутовим та непобутовим споживачам. Дізнатися детальніше, які адреси будуть тимчасово відключені від газу, можна за посиланням

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що спеціалісти АТ “Київгаз” виконують роботи з технічного обслуговування газових мереж багатоповерхових будинків. Станом на 1 травня було проведено перевірки у понад 650 будинках.

“Законодавством передбачений обов’язок власника або користувача приміщення, в якому прокладені ВБСГ, допускати представників Оператора ГРМ для огляду та перевірки газових мереж спільної власності – до першого запірного пристрою”, - попередили у “Київгазі”.


Джерело: https://t.me/bmrada/8267


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


123456

19 травня 2024, 19:09

Як ці журналюги достали з подібними заголовками. Дують з молекули динозавра ради того щоб побільше зайшло на ресурс.

Анатолій

17 травня 2024, 16:07

Всяку совість загубили. або продали журналісти чи як їх там на порталах. Пишуть новину так, щоб читач зайшов на ресурс. Тільки це важливо. І вже потім виясняється де і чого стосується новина.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися