У Київській області анонсували тривалі відключення світла: графіки та адреси

Де у Київській області відключатимуть світло

Наступними днями у Фастівській громаді на Київщині триватимуть ремонтні роботи, у зв'язку з чим будуть застосовувати тривалі обмеження електропостачання. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Фастівської міської ради. 

“ДТЕК інформує про відключення електропостачання для проведення планових ремонтних робіт”, - уточнили у міській раді.

- 22 травня 8:30-20:00 обмеження запровадять у с. Велика Снітинка - вул.Новоселівська,

- 23 травня 8:30-20:00 світла не буде у с. Веприк - вул.С.Жукова, вул.Калинова, вул.Соборна

- 24 травня:

  • 8:00-23:00 відключатимуть електропостачання у м. Фастів - СТ "Будівельник", вул. Великопокровська, пров. Великопокровський, СТ "Ветеран", вул.Віталія Ткачука, вул.Зелена, вул.Потіївська, вул.Проліскова, пров. Пролісковий, вул.Стадіонна, пров.Стадіонний, СТ "Струмок",

  • 8:30- 20:00 с. Мотовилівка - вул.Шкільна; с. Велика Мотовилівка - вул.Хмельницького, вул.Г.Мандрика; м. Фастів - вул.І. Виговського, вул.П. Загребельного, пров.П. Загребельного, вул. Свято-Богородицька; с. Мала Снітинка - вул.Миру, вул.Тітова, вул.Унавська; с. Велика Офірна - вул.8 Березня, вул.Чумацький Шлях.

Нагадаємо, що у деяких громадах Київської області анонсували обмеження постачання холодної води. Детальніше читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що 20 травня з 18:00 діятимуть обмеження електропостачання у всіх регіонах України. Прогнозують, що графіки діятимуть постійно. Чому відновили обмеження електропостачання та як дізнатися, коли відключатимуть світло, читайте тут.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися