У Міноборони звернулися з проханням до жінок: що сталося

У Міноборони розповіли, кому не потрібно оновлювати дані

У Міністерстві оборони України відповіли на найактуальніші питання щодо роботи  застосунку Резерв+ та звернулися до жінок. У міністерстві зазначили, що розібрали понад 4000 кейсів. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила заступниця Міністра оборони з питань цифрових трансформацій, цифрового розвитку та цифровізації Катерина Черногоренко, інформує портал "Коментарі".

У міністерстві просять невійськовозобов'язаних жінок не встановлювати застосунок. “Ми дуже просимо усіх, хто не є військовозобов'язаними, призовниками та резервістами, не завантажувати застосунок. Ми розуміємо, що зараз є величезна цікавість до продукту. Але кількість запитів на авторизацію є рекордною. Тому це може спричиняти зайве навантаження на сервери та збої”, - наголосила заступниця. 

Щодо інших актуальних питань, то у Міноборони пояснили: 

  1. Військовослужбовцям не потрібно оновлювати дані щодо себе. “Якщо ви все ж завантажили застосунок і побачили статус “в розшуку”, це означає, що ТЦК не встиг оцифрувати ваші дані. Ви або ж найближчі члени родини можуть звернутися до територіального центру і надати необхідні документи — паспорт, податковий номер, військовий квиток та довідку про зачислення на військову службу", - йдеться у повідомленні.

  2. У деяких країнах застосунок ще може бути недоступним, бо маркетам треба декілька днів на обробку будь-яких змін. У Міноборони запевнили, що найближчими днями застосунок буде доступним, як на Android, так і на iOS - і всі встигнуть оновити дані до 16 липня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, у яких випадках військовозобов'язаним будуть надсилати повістки поштою.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Правдоруб

21 травня 2024, 11:34

такого слова неіснує як (застосунок), а додаток!!! Адекватні люди його взагалі ставновлювати не будуть, так як і дії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися