У Київській області зміниться графік курсування громадського транспорту

Які зміни ввели в графік курсування автобуса

Мешканців Київської області попередили про зміни в курсуванні громадського транспорту. Йдеться про зміни в розкладі маршруту номер 339 (11). Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Михайлівсько-Рубежівського старостинського округу.

“Враховуючи численні побажання та звернення наших мешканців, вдалося домовитися з перевізником про регулювання руху маршруту. Маршрут працюватиме також у неділю”, - йдеться у повідомленні.

Мешканців попередили, що з 1 червня 2024 року графік руху маршрутного автобуса №98(339-11) “м. Ірпінь (зал.ст.) – с. Мих.-Рубежівка)” змінюється та буде здійснюватися за наступним розкладом.

picture

Нагадаємо, що з 4 травня змінюється розклад автобусного маршруту №101. “Під час розробки нового графіка ми врахували всі ваші відгуки та пропозиції, щоб зробити маршрути максимально зручними для всіх мешканців. Крім того, додали додаткові рейси до Бучанського міського парку, аби ви мали змогу з комфортом доїхати до цієї локації та провести час на свіжому повітрі”, - пояснили зміни в роботі громадського транспорту в Бучанській міській раді. 

Оновлений розклад руху діятиме у тестовому режимі. Ознайомитися зі змінами можна за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що з 21 травня у Києві будуть обмежувати рух транспорту. Так, з 21 травня до 28 вересня діятимуть обмеження руху транспорту на ділянці від вул. Сімʼї Шовкоплясів до розвороту на вул. Богатирську (ПрАТ "Оболонь"). 

У КК “Київавтодор” пояснили, що зміни пов’язані з продовженням реконструкції транспортної розвʼязки на перетині вулиць Полярної та Богатирської. 

Детальніше про обмеження проїзду у Києві, читайте за посиланням.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися