Київська міська електричка курсує за новим графіком: схеми

Як курсуватиме Kyiv City Express

Графік руху Київської кільцевої електрички тимчасово змінили. Причина змін - будівництво тунелю для з’їзду з нового Подільсько-Воскресенського мосту.

Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської електрички. 

Новий графік буде актуальним з 24 травня до 12 серпня.  

За новим графіком, у робочі дні поїзди курсуватимуть повним кільцевим маршрутом щогодини, а в години пік – щопівгодини – лише на дільниці Святошин – Вокзальна – Дарниця в обидві сторони.

picture

У вихідні дні рух поїздів буде обмежено на дільниці Почайна – Микільська Слобідка, тож ці станції стануть кінцевими. Наприклад, від Сирця до Русанівки можна буде доїхати лише південною частиною “кільця” через Святошин, Вокзальну і Видубичі.

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про обмеження руху транспорту у Києві у зв'язку з виконанням ремонтних робіт на деяких дорогах столиці 

Так, водіїв попередили, що з 24 травня до 31 липня у Дніпровському районі на вул. Дениса Рачінського дорожники ремонтуватимуть асфальтобетонне покриття. На час проведення комплексу робіт рух транспорту ділянкою від вул. Євгена Маланюка до вул. Каховської частково обмежать.
А з 24 травня до 31 серпня на просп. Алішера Навої на ділянці від Воскресенського просп. до вул. Князя Романа Мстиславича триватиме комплекс робіт з ремонту асфальтобетонного покриття.  На час робіт рух транспорту на ділянці проспекту буде частково обмежений.

Ознайомитися зі схемами обмеження руху транспорту у Києві та варіантами об'їзду можна за посиланням.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися