По Києву та області визначили ліміти електропостачання на 27 травня

В Броварському районі відключили світло до 19:00

У понеділок, 27 травня, графіки відключення світла повертаються. В НЕК “Укренерго” анонсували застосування лімітів споживання електроенергії для побутових та промислових споживачів. Вони будуть діяти у всіх регіонах України з 06:00 до 24:00. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію НЕК “Укренерго”.

У компанії попередили, що при перевищенні лімітів обленерго можуть застосувати графіки погодинних відключень. 

Також за даними компанії, енергоживлення об'єктів критичної інфраструктури, які виконують функцію життєзабезпечення населення, не обмежується.

У ДТЕК зазначили, що визначених "Укренерго" лімітів вистачить в середньому на 81% потреб столиці.

Також зауважимо, що у Броварській міській раді попередили про тривале відключення світла у с. Княжичі. 27.05.2024 з 9:00 до 19:00 у зв'язку з профілактичними роботами буде відключення електроенергії за такими адресами:

  • вул. Петра Гороб'я, 

  • вул. Європейська, 

  • вул. Київська, 

  • вул. Сергія Максименка,

  • вул. Преображенська, 

  • вул. Соборності,

  • вул. Михайла Стогнія

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області наступного тижня заплановані ремонтні роботи у зв'язку з чим анонсоване відключення газу

 “У звʼязку з проведенням ремонтних робіт на газопроводі середнього тиску, з 27 травня по 30 травня, буде тимчасово припинено газопостачання до споживачів с. Кончаки Томашівської сільської територіальної громади”, - повідомили в компанії. До споживачів природного газу звернулися з проханням: перекрити крани перед газовими приладами та не відкривати до зазначеного часу.


Джерело: https://t.me/Ukrenergo/2876


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися