Військова частина у Києві витратить на тренажер понад два мільйони гривень

Тренажер має повністю імітувати роботу автомобіля КрАЗ-6322

Військова частина 3066 Національної гвардії України у м. Київ оголосила тендер на придбання транспортного симулятора. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Відповідно до умови тендеру у військову частину планують купити динамічний тренажер водія автомобіля КрАЗ-6322, очікувана вартість якого -  2 100 000 гривень. 

У тендерній документації значиться, що тренажер призначений для формування у водіїв практичних навичок з підготовки автомобіля до руху та водіння як автомобіля КрАЗ-6322, так і зразків озброєння на базі автомобіля  КрАЗ-6322 в різних умовах; контролю та оцінювання сформованих практичних навичок водіїв.

Серед вимог вказано, що постачальник повинен забезпечити гарантійне обслуговування протягом 24 календарних місяців з дня передачі тренажера замовнику.

Тренажер має повністю імітувати кабіну автомобіля КрАЗ-6322.

Забезпечувати повну відповідність діапазонів переміщення (ходів), зусиль та реакції імітаторів органів управління (керма, важелів, педалей, перемикачів) характеристикам обладнання реального автомобіля КрАЗ-6322.

Також необхідна наявність вібрації сидіння водія після запуску ходового двигуна з урахуванням його обертів.

В тренажері повинні бути забезпечені:

  • Відповідність алгоритмів функціонування та математичних моделей обладнання та агрегатів у тренажері характеристикам автомобіля КрАЗ-6322.

  • Відповідність реакції органів управління, сигналізації та індикації на керуючі впливи учнів у тренажері реального автомобіля КрАЗ-6322.

  • Відповідність аудіоефектів роботи обладнання та агрегатів автомобіля КрАЗ-6322 при підготовці та під час руху. 

Термін поставки тренажера переможцем аукціону визначено - до 30 вересня 2024 року. При цьому дата проведення аукціону ще не оголошена. А кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 6 червня 2024 року. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві відремонтують вулицю за понад 26 мільйонів гривень. 




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ufo

31 травня 2024, 20:23

А назачем, простите? Бабла много свободного? Это ж не самолет. Купите краз и катайтесь себе на полигоне сколько угодно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися