Мешканців Київщини попередили про відключення холодної води

Воду відключатимуть 6, 8 та 9 червня

У громадах Київської області анонсували тимчасове припинення водопостачання, повідомляє портал "Коментарі".

У четвер, 6 червня, у Бучі проводитимуться роботи з підключення станції очистки води. “Розпочато роботи з відновлення водонапірної вежі, яка була пошкоджена обстрілами росіян під час окупації”, - повідомили у Бучанській міській раді. 

У зв'язку з проведенням робіт  у мешканців мікрорайону Склозаводський тимчасово буде відсутнє водопостачання. Термін виконання робіт: з 9:00 до 13:00.

У Білоцерківській міській територіальній громаді попередили, що у ці вихідні, 8 та 9 червня буде відсутнє водопостачання.

“Шановні споживачі, ТОВ “Білоцерківвода” повідомляє, що у період з 6:00 8 червня до 18:00 9 червня 2024 року відбудеться профілактична промивка мереж та буде відсутнє водопостачання", - йдеться у повдомленні. До споживачів звернулися з проханням передбачити відповідний запас води.

“Рекомендуємо зробити необхідний запас питної води заздалегідь”, - наголосили у Білоцерківській громаді.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що комунальне підприємство “Великодимерське” Великодимерської селищної ради Броварського району Київської області повідомило про намір переглянути тарифи на холодне водопостачання та водовідведення. На рішення про перегляд тарифів вплинули чимало чинників. До того ж за інформацією комунального підприємства, чинні тарифи на послуги були розраховані у 2020 році та вони не відшкодовують фактичні витрати. 

Якою буде нова вартість послуг холодного водопостачання та водовідведення, читайте за посиланням.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися