Масштабні перевірки проведуть на Київщині: що контролюватимуть

Мешканцям нагадали про необхідність дотримуватися Правил благоустрою

У Томашівській громаді звернулися до мешканців та підприємців з попередженням, повідомляє портал "Коментарі".

З 17 червня на території громади починає виконувати повноваження інспектор з благоустрою, до яких належить перевірка та контроль за дотриманням Правил благоустрою Томашівської сільської територіальної громади.     

“Нагадуємо, що власники або користувачі земельних ділянок власними силами повинні здійснювати увесь комплекс робіт, спрямований на наведення та постійне підтримання чистоти і порядку”, - йдеться у повідомленні.

Мешканців та підприємців попросили здійснити на територіях домоволодінь, земельних ділянок приватної власності, земельних ділянок, що перебувають в користуванні (оренда, постійне користування тощо) та закріплених чи прилеглих територіях наступні заходи:

  • забезпечити прибирання сміття, побутових відходів, бруду та сухої трави;

  • очистити  зазначені території від чагарників, сухостійних та самосійних дерев та запобігати їх подальшій появі;

  • привести до справного та естетичного стану огорожі ділянок.

Також мешканцям житлових будинків, які знаходяться у власності чи оренді, а також власникам та орендарям земельних ділянок нагадали про необхідність укласти договір на вивіз твердих побутових відходів  з суб’єктом господарювання. Така норма передбачена Правилами благоустрою. Також наголосили на необхідності сплачувати отримані послуги. 

“На території нашої громади надавачем зазначених послуг є КП “Злагода”. За порушення  Правил благоустрою винні особи несуть відповідальність, встановлену статтею 152 Кодексом України про адміністративні правопорушення”, - нагадали у громаді.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, де у Київській області заборонено відпочивати на воді.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися